Ez a recept hamar elkészíthető, gyors ebéd vagy vacsora lehet belőle. Penne tésztával tálaltam, mert ezzel szeretjük a legjobban!
Zöldborsós csirkemell
Hozzávalók:
50 dkg csirkemell kockára vágva
20-25 dkg zöldborsó
kb. 1 dl tejszín (ízlés szerint)
só, bors
2 gerezd fokhagyma
zöldpetrezselyem
olaj
Elkészítés: Kevés olívaolajon fehéredésig pirítom a csirkemell kockákat, hozzáadom az apróra vágott zöldpetrezselymet, majd a zöldborsót is. Kevés vízzel felöntöm, sózom, borsozom, hozzáreszelem a fokhagymát. Addig főzöm, ameddig a hús és borsó puha nem lesz. Ezt követően hozzáadom a tejszínt, és épp felfőzöm vele.
Tésztával tálalom.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: