Mézes Otthon

Vörösboros-csokoládés pohárkrém

Évekkel ezelőtt kóstoltam a burgundi csokoládé tortát… Azóta meggyőződésem, hogy a vörösbor és étcsokoládé, az egyik legjobb párosítás! Nagyon finom desszert, csokoládé imádóknak kötelező kipróbálni! Ha vendégeket várunk is jó választás lehet, hisz előző nap elkészíthetjük, tálaláskor csak díszítenünk kell.

A vörösboros-csokoládés pohárkrém receptjét tovább olvashatod, ha a Büfé Főzősuli rovatára kattintasz, ahol fázisfotók is segítenek a recept elkészítésében! Tovább a recepthez!

vörösboros csokoládés pohárkrém

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!