A februári gasztronómiai rendezvények közt továbbra is nagyon népszerűek a disznótorok és a hozzájuk kapcsolódó gasztronómiai programok. Érdemes kihasználni a tél utolsó hónapját, hogy ellátogassunk el egy-egy kolbászversenyre, böllérnapra vagy kocsonyafesztiválra. A farsangi időszak nem múlhat el fánksütés nélkül, a hagyományos édesség több rendezvény témája is lesz, ahol a fánkkészítés fortélyainak bemutatásán kívül kedvünk szerint meg is kóstolhatjuk a finomságokat. Ne feledkezzünk el az országos torkoskodásról sem, hisz ebben az évben is lesz Torkos Csütörtök. A programhoz csatlakozó éttermek teljes étel- és italkínálatából egész nap kedvezményes áron fogyaszthatunk, így érdemes minél hamarabb asztal foglalni kedvenc vendéglőnkben!
A részletes gasztronómiai programajánlót tovább olvashatod
a Büfében (kattints a linkre)!
www.feszitvalportal.hu |
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: