Mézes Otthon

Mokkakocka narancssodóval

A fehér piskóta csokoládémártással mindig gyerekkori emlékeket idéz bennem, talán azért, mert az egyik kedvencem volt az iskolai menzán. Bár soha nem készítettem el ebben a formában, hisz ugyanolyan úgy sem lenne, de nemrég kicsit tovább gondoltam a receptet.  Nagyon finom, puha kávés piskótát sütöttem és narancsos sodóval tálaltam, ami nagyon jó választásnak bizonyult. Próbáljátok ki, ígérem, azok is szeretni fogják ezt a süteményt, akik nem rajongnak a kávéért.

A cikk folytatását elolvashatod a Büfé magazinban!

Tovább a receptért>>

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Csupa Csoki says:

    Vikvi köszönöm!Éva köszönöm, tényleg finom, még anyukámnak is ízlett, pedig nem szereti a kávés édességeket.:) Megnéztem a magazin oldalán a cikket, aktív előfizetőként tudod elolvasni.

  2. Éva says:

    Nagyon guszta és finom lehet! Nem igazság hogy nem nézhetem meg a receptet?:(


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!