Mézes Otthon

Zöldborsópüré a legújabb kedvencünk!

Ha engem kérdeztek, a legnehezebb dolog a menütervezéskor, hogy a megszokott köretek (burgonya, rizs) helyett mit kínáljak a húsételek mellé. Ezért mindig örülök, ha egy-egy köret ötlettel bővül a listám. Először diétás szempontok miatt kerestem alternatívát a burgonyapüré kiváltására és mivel mindenki imádja nálunk a zöldborsót, muszáj volt kipróbálnom püré formában is. Petrezselyemmel, kevés bazsalikommal és fokhagymával ízesítettem. Egyszerű, könnyű és nagyon finom köret lett belőle!
 A receptet a következő bejegyzésemben olvashatod:

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Csupa Csoki says:

    Kati! Próbáld ki, nagyon finom.:) Jamie Oliver receptjét nem ismerem, majd utána nézek, ha nyersen kerül bele a borsó, akkor még egészségesebb lehet.

  2. Kati says:

    Elolvastam, tetszik a recept:)Jamie Olivernek van egy hasonló receptje, de abban nyersen szerepel a borsó és fehérbab vegyesen.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!