Mézes Otthon

Stíriai metélt

Be kell valljam, ahogy szerintem sokan, én sem gyakran készítek házi tésztát.   Persze vannak kivételek, amikor nem éri meg időt spórolni, mint ahogy ennél a receptnél sem.  A stíriai metélt alapja a túróból készült gyúrt tészta, ezért bolti száraztésztával ne próbáljuk meg helyettesíteni, mert nem lesz az igazi!
Nálunk egy-egy laktatóbb leves után szokott az asztalra kerülni, második fogásként.  Nagyon finom tésztaétel, langyosan, porcukorral megszórva tálaljuk!
stíriai metélt fotó
A stíriai metélt elkészítését lépésről lépésre elolvashatod a Büfé magazinban, kattints a linkre a receptért!
Tovább a receptért>>

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Csupa Csoki says:

    Marisz, egyáltalán nem bonyolult és nagyon finom, megéri a fáradtságot. A Büfében fázisfotókat is vannak, így könnyebb elkészíteni.:)

  2. marisz57 says:

    Még soha nem nem készítettem, de már régóta készülök rá, mert mindenféle túrósat szeretünk.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!